Autopoetsbedrijf Nederland

Wiki Article

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Mercedes door ons mooi poetsen. Iets dat je Nissan kleurloos eruit doet zien komt door regen, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Na vaak buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen nood, in goede handen komt ie er als nieuw uit te zien. Voor het fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer doen glanzen. Ons team is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en geven de grootste zorg aan je Lada. Zie op onze website meerdere voorbeeld afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai fonkelende automobiel voor je garage waar je een lekker gevoel van ervaart.

Zodra je in je Renault stapt kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Allemaal van die kleine beschadigingen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die beschadigingen maken de kleur eveneens flets, het ziet er niet uit. Om je bolide dan weer volledig zonder beschadigingen te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En natuurlijk die kleur, compleet opgebloeid.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glanzende kleuren van een auto? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de gelakte laag. Met onze nano-coating service gaat ook jouw Renault er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal fantastisch zijn? Nano-coating is een heldere laag over de bestaande autolak heen, dit geeft meerdere jaren extra bescherming aan je voertuig. Belangrijk is dat de vierwieler eerst door en door gepoetst moet zijn wilt de nano-coating effectief zijn. Na deze behandeling valt het viezigheid en regen er probleemloos van af, je bolide blijft spik en span.

Je bolide interieur laten reinigen zodat deze weer als nieuw is? Wij maken het gehele interieur brandschoon, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies interieur. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Duizenden personen vinden een nieuw gekochte Lada zalig ruiken, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. We gaan niet overheersen met een nieuwe prettig ruikende geur, maar halen deze weg zodat je interieur weer prettig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bolide overal schoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Bovendien kan je zelf kiezen om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We zouden het voortreffelijk vinden als je ons wilt aanbevelen bij bijvoorbeeld je zoon. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Ben je wel klaar met je Lada omdat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je auto door ons poetsen. Iets dat je Toyota mat eruit doet zien komt door wind, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij zetten ons volstrekt in zodat dat de wonderbaarlijke glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor de mooiste resultaten zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze bedrijfswebsite vele voorbeeld foto's om jezelf te overtuigen. In een zucht staat er dan weer een prachtig stralende bolide voor je garage waar je trots om zult zijn.

Het is je vast wel eens gebeurd, je rijd naar de verjaardag van je vader en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Een hele boel krassen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die beschadigingen maken de kleur ook futloos, het ziet er niet uit. Om weer in een glanzende vierwieler te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere krasjes, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of steentjes weer volledig onzichtbaar. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Is het niet geweldig al die sprankelende auto's die glimmen in het zonlicht of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de lak. Dit wordt verkregen met glas-coating en dit is wat wij ook aanbieden, dus jouw heilige koe kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een onzichtbare laag die over de laklaag is vastgemaakt, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Belangrijk is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gewassen moet zijn om meer info het middel haar werk te kunnen laten doen. Na deze nano-coating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je autolak, je bolide blijft spik en span.

Bovendien de binnenzijde van je vierwieler kunnen we compleet opknappen zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Lederen zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo brandschoon of als je net de autosleutel hebt gehad. Waarom je je auto interieur wilt laten zuiveren? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo fris meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een smerig interieur. De lederen autostoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Toyota aangenaam geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle andere geurtjes die het interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je auto overal schoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Vanzelf sprekend is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanbevelen bij bijvoorbeeld je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze site voor meer informatie.

Report this wiki page